Menü

Óra kutya hanggal

Ár:
7.690 Ft
Cikkszám: TF016
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Esschert Design
Szállítási díj: 990 Ft

Egyedi kutya hanggal ellátott óra, mely minden órában kutyusok hangján jelzi az egész órát. Ha szeretnél egy igazán egyedi lakásdekorációt, akkor itt az alkalom arra, hogy beszerezd magadnak ezt a vidám kutya hanggal ellátott órát! Ezzel a különleges kiegészítővel nemcsak az időt fogjuk vidámabb hangulatban leolvasni, hanem remek dekorációs elem is. Konyhában, előszobában, de akár a nappaliban is elhelyezhetjük. Ajándékötletnek is kiváló.

Mérete: magasság: 30 cm, szélesség: 30 cm, mélység: 4,6 cm

Súlya: 0,47 kg

Leírás és Paraméterek

Hangok beállítása:

Állítsd az órát 6:00 órához és addig nyomd a kerek gombot a hangszóró mellett, ameddig csak kattanást hallasz, tehát nem hallod az állathangot. Ezután következik egy csendes fázis, nyomkodd a gombot ameddig meghallod az első hangot. Ekkor reggel 6 óra szerint működik az óra. Ezután már csak a megfelelő időt kell beállítani. Fontos, hogy az órát csak előre tekerjük, nehogy megzavarjuk a beállított hangot.

 

Idő beállítása:

Állítsd az órát a megfelelő időhöz. A kutya hangok, ha be van kapcsolva, 22 és 5 óra között nem szólalnak meg.

 

Nyári időszámítás:

Óraátállítás során mindig előre tekerd az órákat (nyáriról téli időszámítás során előre állítunk 23 órát – téliről nyári időszámítás során előre állítunk 1 órát), hiszen ha visszafele tekered a mutatókat, azzal megzavarhatod a kutya hangokat.